Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8354
Title: Формирование пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке
Other Titles: Formation porosity of dried meat in STP-drying
Authors: Евлаш, В. В.
Немирич, А. В.
Максименко, А. Е.
Гриценко, О. Ю.
Keywords: срок хранения; пищевые продукты; сушка; водопоглощение; обезвоживание; porosity; dried; water absorption
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПИ"
Citation: Формирование пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке / В. В. Евлаш [и др.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 185-189.
Abstract: Проведены исследования формирования пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке и ее влияние на коэффициент водопоглощения и влагоудерживающую способность.
A study on the formation of porosity of dried meat beef in STP-drying are its effects on rehydration properties
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8354
Appears in Collections:Вісник № 07

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_7_Evlash_Formirovanie.pdf481,16 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.