Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8354
Назва: Формирование пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке
Інші назви: Formation porosity of dried meat in STP-drying
Автори: Евлаш, В. В.
Немирич, А. В.
Максименко, А. Е.
Гриценко, О. Ю.
Ключові слова: срок хранения; пищевые продукты; сушка; водопоглощение; обезвоживание; porosity; dried; water absorption
Дата публікації: 2014
Видавництво: НТУ "ХПИ"
Бібліографічний опис: Формирование пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке / В. В. Евлаш [и др.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 185-189.
Короткий огляд (реферат): Проведены исследования формирования пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке и ее влияние на коэффициент водопоглощения и влагоудерживающую способность.
A study on the formation of porosity of dried meat beef in STP-drying are its effects on rehydration properties
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8354
Розташовується у зібраннях:Вісник № 07

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2014_7_Evlash_Formirovanie.pdf481,16 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.