Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8354
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЕвлаш, В. В.ru
dc.contributor.authorНемирич, А. В.ru
dc.contributor.authorМаксименко, А. Е.ru
dc.contributor.authorГриценко, О. Ю.ru
dc.date.accessioned2014-08-26T08:19:56Z-
dc.date.available2014-08-26T08:19:56Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationФормирование пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке / В. В. Евлаш [и др.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 185-189.ru
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8354-
dc.description.abstractПроведены исследования формирования пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке и ее влияние на коэффициент водопоглощения и влагоудерживающую способность.ru
dc.description.abstractA study on the formation of porosity of dried meat beef in STP-drying are its effects on rehydration propertiesen
dc.language.isoru-
dc.publisherНТУ "ХПИ"ru
dc.subjectсрок храненияru
dc.subjectпищевые продуктыru
dc.subjectсушкаru
dc.subjectводопоглощениеru
dc.subjectобезвоживаниеru
dc.subjectporosityen
dc.subjectdrieden
dc.subjectwater absorptionen
dc.titleФормирование пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушкеru
dc.title.alternativeFormation porosity of dried meat in STP-dryingen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 07

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_7_Evlash_Formirovanie.pdf481,16 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.