Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8354
Title: | Формирование пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке |
Other Titles: | Formation porosity of dried meat in STP-drying |
Authors: | Евлаш, В. В. Немирич, А. В. Максименко, А. Е. Гриценко, О. Ю. |
Keywords: | срок хранения; пищевые продукты; сушка; водопоглощение; обезвоживание; porosity; dried; water absorption |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | НТУ "ХПИ" |
Citation: | Формирование пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке / В. В. Евлаш [и др.] // Вестник Нац. техн. ун-та "ХПИ" : сб. науч. тр. Темат. вып. : Новые решения в современных технологиях. – Харьков : НТУ "ХПИ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 185-189. |
Abstract: | Проведены исследования формирования пористости сушеного мяса говядины при СТП-сушке и ее влияние на коэффициент водопоглощения и влагоудерживающую способность. A study on the formation of porosity of dried meat beef in STP-drying are its effects on rehydration properties |
URI: | http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8354 |
Appears in Collections: | Вісник № 07 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vestnik_HPI_2014_7_Evlash_Formirovanie.pdf | 481,16 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.