Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8361
Title: Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження
Other Titles: Cholesterol AS biologically active component of animal fats
Authors: Радзієвська, І. Г.
Мельник, О. П.
Бєлінська, Анна Павлівна
Лисова, І. В.
Овсяннікова, Тетяна Олександрівна
Keywords: захворювання; атеросклероз; холестерол; хроматографія; disease; atherosclerosis; cholesterol; chromatography
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження / І. Г. Радзієвська [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 116-120.
Abstract: Приведено результати визначення вмісту стеролів у тваринних жирах хроматографічним методом, показано вплив споживання тваринних жирів на ймовірність формування атеросклерозу в організмі.
The results of determination of the content of sterols in animal fats chromatographic method, shows the effect of consumption of animal fats on the probability of the formation of atherosclerosis
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8361
Appears in Collections:Вісник № 07
Кафедра "Органічний синтез та фармацевтичні технології"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_7_Hadziyevska_Kholesterol.pdf332,95 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.