Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Приведено результати визначення вмісту стеролів у тваринних жирах хроматографічним методом, показано вплив споживання тваринних жирів на ймовірність формування атеросклерозу в організмі.
The results of determination of the content of sterols in animal fats chromatographic method, shows the effect of consumption of animal fats on the probability of the formation of atherosclerosis

Опис

Ключові слова

захворювання, атеросклероз, холестерол, хроматографія, disease, atherosclerosis, cholesterol, chromatography

Бібліографічний опис

Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження / І. Г. Радзієвська [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 116-120.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced