Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Приведено результати визначення вмісту стеролів у тваринних жирах хроматографічним методом, показано вплив споживання тваринних жирів на ймовірність формування атеросклерозу в організмі.
The results of determination of the content of sterols in animal fats chromatographic method, shows the effect of consumption of animal fats on the probability of the formation of atherosclerosis

Опис

Ключові слова

захворювання, атеросклероз, холестерол, хроматографія, disease, atherosclerosis, cholesterol, chromatography

Бібліографічний опис

Холестерол як біологічно активний компонент жирів тваринного походження / І. Г. Радзієвська [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 116-120.