Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8368
Title: Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу
Other Titles: Determination of the quality of products fractionation of sunflower oil saturated type
Authors: Куниця, К. В.
Литвиненко, О. А.
Гладкий, Федір Федорович
Кіщенко, В. А.
Левчук, І. В.
Keywords: соняшникова олія; фракційна кристалізація; продукти фракціювання; харчові жири; sunflower oil saturated type; fractional crystallization; fractionation products
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу / К. В. Куниця [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2014. – № 7 (1050). – С. 171-176.
Abstract: Визначено органолептичні, фізико-хімічні та структурні показники продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу. Запропоновано сферу їх застосування.
The study of organoleptic, physico-chemical and structural indexes fractionation products of sunflower oil saturated type have been conducted. Their scope of application has been proposed.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8368
Appears in Collections:Вісник № 07
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_7_Kunytsya_Vyznachennya.pdf450,1 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.