Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Визначено органолептичні, фізико-хімічні та структурні показники продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу. Запропоновано сферу їх застосування.
The study of organoleptic, physico-chemical and structural indexes fractionation products of sunflower oil saturated type have been conducted. Their scope of application has been proposed.

Опис

Ключові слова

соняшникова олія, фракційна кристалізація, продукти фракціювання, харчові жири, sunflower oil saturated type, fractional crystallization, fractionation products

Бібліографічний опис

Визначення показників якості продуктів фракціювання соняшникової олії насиченого типу / К. В. Куниця [та ін.] // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2014. – № 7 (1050). – С. 171-176.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в