Теоретичні властивості капсульованих модельних систем на основі NаKMЦ

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

В даній роботі встановлено закономірності зміни фізичних властивостей капсульованих систем а саме втрати маси капсул залежно від їх лінійних розмірів, встановлено вплив фізичної модифікації на ці характеристики, обґрунтовано раціональні параметри одержання капсул на основі іонотропного полісахариду з метою використання їх в технології одержання харчової продукції з капсульною структурою.
In this work conformities to law of change of physical properties of the kapsulirovannykh systems are set namely losses of mass of capsules depending on their linear sizes, influence of physical modification is set on these descriptions, the rational parameters of receipt of capsules are grounded on the basis of ionotropnogo polisakharida with the purpose of the use them in technology of receipt of food products with a kapsulirovannoy structure

Опис

Ключові слова

капсульовані соуси, харчова продукція, іонотропні полісахариди, втрата вологи, питома поверхня, specific surface, losses

Бібліографічний опис

Нагорний О. Ю. Теоретичні властивості капсульованих модельних систем на основі NаKMЦ / О. Ю. Нагорний // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 92-97.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced