Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Досліджено технологію високогустинного пивоваріння. Встановлено вплив вмісту сухих речовин в початковому суслі та норми задачі кориці на органолептичні показники напою бродіння.
The high-gravity brewing technology is investigated. The effect of the first wort concentration and quantity of cinnamon on organoleptic evaluation of fermentation beverage is investigated
The high-gravity brewing technology is investigated. The effect of the first wort concentration and quantity of cinnamon on organoleptic evaluation of fermentation beverage is investigated
Опис
Ключові слова
напої бродіння, слабоалкогольні напої, спеціальне пиво, високогустинне пивоваріння, пивне сусло, special beer, high-gravity brewing, wort
Бібліографічний опис
Варанкіна О. О. Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу / О. О. Варанкіна, М. Л. Тонюк, А. Н. Косс // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 181-184.