Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8403
Title: Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу
Other Titles: Study of cinnamon quantity effect on quality of special beer
Authors: Варанкіна, Олександра Олександрівна
Тонюк, Марина Леонідівна
Косс, А. Н.
Keywords: напої бродіння; слабоалкогольні напої; спеціальне пиво; високогустинне пивоваріння; пивне сусло; special beer; high-gravity brewing; wort
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Варанкіна О. О. Дослідження впливу норми внесення кориці на органолептичні показники якості напоїв бродіння спеціального типу / О. О. Варанкіна, М. Л. Тонюк, А. Н. Косс // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 7 (1050). – С. 181-184.
Abstract: Досліджено технологію високогустинного пивоваріння. Встановлено вплив вмісту сухих речовин в початковому суслі та норми задачі кориці на органолептичні показники напою бродіння.
The high-gravity brewing technology is investigated. The effect of the first wort concentration and quantity of cinnamon on organoleptic evaluation of fermentation beverage is investigated
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8403
Appears in Collections:Вісник № 07
Кафедра "Біотехнологія, біофізика та аналітична хімія"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_7_Varankina_Doslidzhennya.pdf300,89 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.