Українська кухня у глобалізованому суспільстві

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

глобалізація, харчування, українська кухня

Бібліографічний опис

Бєлікова С. Українська кухня у глобалізованому суспільстві / С. Бєлікова // Україна і світ: гуманітарно-технічна еліта та соціальний прогрес: тези доповідей Міжнар. наук.-теор. конференції студентів і аспірантів, 2–3 квітня 2013 р.: у 2 ч. – Ч. 1. - Харків: НТУ «ХПІ», 2013. - С. 125-126.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced