Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8879
Title: | Еколого-соціальна оцінка інтелектуально-інноваційних технологій |
Authors: | Косенко, Олександра Петрівна Долина, Ірина Володимирівна Перерва, Петро Григорович |
Keywords: | екологічні чинники; соціальні фактори; технологічний процес; економічна ефективність; об’єкти інтелектуальної власності; екологічний акциз; ecological factors; social factors; intellectual technology; innovation; technological process; economic efficiency |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | НТУ "ХПІ" |
Citation: | Косенко О. П. Еколого-соціальна оцінка інтелектуально-інноваційних технологій / О. П. Косенко, І. В. Долина, П. Г. Перерва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – № 67 (1040). – С. 36-45. |
Abstract: | Розроблено методичні підходи до врахування екологічних і соціальних факторів при визначенні ефективності інтелектуально-інноваційних технологій на базі ресурсного базису. Запропонована модель визначення економічного ефекту від впровадження нового
технологічного процесу з урахування соціальних та екологічних чинників. The methodical going is developed near the account of ecological and social factors at determination of efficiency intellectually innovative technologies on the base of resource base. Offered model of determination of economic effect from introduction of new technological process from the account of social and ecological factors. |
ORCID: | orcid.org/0000-0002-6256-9329 orcid.org/0000-0002-4028-7697 |
URI: | http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8879 |
Appears in Collections: | Вісник № 67 Кафедра "Економіка бізнесу і міжнародні економічні відносини" Кафедра "Економіка та маркетинг" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vestnik_HPI_2013_67_Kosenko_Ekoloho.pdf | 340,01 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.