Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8946
Title: Розробка біотехнології м'ясних продуктів
Other Titles: Development of biotechnology of meat products
Authors: Баль-Прилипко, Л. В.
Keywords: промисловість харчова; інновації; якість; безпечність; трансглютаміназа; мікроби; ковбаса варена; quality; safety; innovation; biotechnology; transglutaminase
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Баль-Прилипко Л. В. Розробка біотехнології м'ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 145-150.
Abstract: В статті наведено результати комплексних досліджень застосування трансглютамінази мікробного походження в технології варених ковбас при сумісному використанні активованих водних середовищ, як інноваційного комплексного напряму розвитку біотехнологій.
This paper presents the results of comprehensive studies of microbial transglutaminase use of technology in origin cooked sausages in the joint application of activated water environments as an innovative integrated directly biotechnology.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8946
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_17_Bal-Prylypko_Rozrobka.pdf419,92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.