Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8946
Название: Розробка біотехнології м'ясних продуктів
Другие названия: Development of biotechnology of meat products
Авторы: Баль-Прилипко, Л. В.
Ключевые слова: промисловість харчова; інновації; якість; безпечність; трансглютаміназа; мікроби; ковбаса варена; quality; safety; innovation; biotechnology; transglutaminase
Дата публикации: 2014
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Баль-Прилипко Л. В. Розробка біотехнології м'ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 145-150.
Краткий осмотр (реферат): В статті наведено результати комплексних досліджень застосування трансглютамінази мікробного походження в технології варених ковбас при сумісному використанні активованих водних середовищ, як інноваційного комплексного напряму розвитку біотехнологій.
This paper presents the results of comprehensive studies of microbial transglutaminase use of technology in origin cooked sausages in the joint application of activated water environments as an innovative integrated directly biotechnology.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8946
Располагается в коллекциях:Вісник № 17

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2014_17_Bal-Prylypko_Rozrobka.pdf419,92 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.