Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8946
Назва: Розробка біотехнології м'ясних продуктів
Інші назви: Development of biotechnology of meat products
Автори: Баль-Прилипко, Л. В.
Ключові слова: промисловість харчова; інновації; якість; безпечність; трансглютаміназа; мікроби; ковбаса варена; quality; safety; innovation; biotechnology; transglutaminase
Дата публікації: 2014
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Баль-Прилипко Л. В. Розробка біотехнології м'ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 145-150.
Короткий огляд (реферат): В статті наведено результати комплексних досліджень застосування трансглютамінази мікробного походження в технології варених ковбас при сумісному використанні активованих водних середовищ, як інноваційного комплексного напряму розвитку біотехнологій.
This paper presents the results of comprehensive studies of microbial transglutaminase use of technology in origin cooked sausages in the joint application of activated water environments as an innovative integrated directly biotechnology.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8946
Розташовується у зібраннях:Вісник № 17

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2014_17_Bal-Prylypko_Rozrobka.pdf419,92 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.