Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8946
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБаль-Прилипко, Л. В.uk
dc.date.accessioned2014-09-23T06:53:40Z-
dc.date.available2014-09-23T06:53:40Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБаль-Прилипко Л. В. Розробка біотехнології м'ясних продуктів / Л. В. Баль-Прилипко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 145-150.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8946-
dc.description.abstractВ статті наведено результати комплексних досліджень застосування трансглютамінази мікробного походження в технології варених ковбас при сумісному використанні активованих водних середовищ, як інноваційного комплексного напряму розвитку біотехнологій.uk
dc.description.abstractThis paper presents the results of comprehensive studies of microbial transglutaminase use of technology in origin cooked sausages in the joint application of activated water environments as an innovative integrated directly biotechnology.en
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectпромисловість харчоваuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectбезпечністьuk
dc.subjectтрансглютаміназаuk
dc.subjectмікробиuk
dc.subjectковбаса варенаuk
dc.subjectqualityen
dc.subjectsafetyen
dc.subjectinnovationen
dc.subjectbiotechnologyen
dc.subjecttransglutaminaseen
dc.titleРозробка біотехнології м'ясних продуктівuk
dc.title.alternativeDevelopment of biotechnology of meat productsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_17_Bal-Prylypko_Rozrobka.pdf419,92 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.