Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8956
Title: Теоретичне та експериментальне обґрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини
Other Titles: Theoretical and experimental justification of the mechanism of formation of starch dispersions in technology-based sauces fruit and berry raw
Authors: Колесникова, М. Б.
Андрєєва, С. С.
Keywords: промисловість харчова; соуси солодкі; соуси-топінги; крохмаль модифікований; пектин; загущувачі; стійкість колоїдна; система харчова; sweet sauces; dips toppings; starch; fruit raw; berry raw
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Колесникова М. Б. Теоретичне та експериментальне обґрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини / М. Б. Колесникова, С. С. Андрєєва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 138-145.
Abstract: Актуальність обраної теми обумовлена небхідінстю обґрунтування умов забезпечення колоїдної стійкості харчових систем на основі плодово-ягідної сировини з використанням згущувачів: крохмалі модифіковані, пектин. В статті надано дані експериментальних досліджень модельних харчових систем з використанням крохмалів модифікованих серії «Novation®».
The relevance of the chosen theme is caused by the validity of the conditions ensuring colloidal sustainability of the food system on the basis of fruit and berry raw material with use of thickeners: modified starches, pectins. In article the data of experimental investigations of the model food systems using modified starches series «Novation®».
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8956
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_17_Kolesnykova_Teoretychne.pdf377,63 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.