Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8956
Название: Теоретичне та експериментальне обґрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини
Другие названия: Theoretical and experimental justification of the mechanism of formation of starch dispersions in technology-based sauces fruit and berry raw
Авторы: Колесникова, М. Б.
Андрєєва, С. С.
Ключевые слова: промисловість харчова; соуси солодкі; соуси-топінги; крохмаль модифікований; пектин; загущувачі; стійкість колоїдна; система харчова; sweet sauces; dips toppings; starch; fruit raw; berry raw
Дата публикации: 2014
Издательство: НТУ "ХПІ"
Библиографическое описание: Колесникова М. Б. Теоретичне та експериментальне обґрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини / М. Б. Колесникова, С. С. Андрєєва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 138-145.
Краткий осмотр (реферат): Актуальність обраної теми обумовлена небхідінстю обґрунтування умов забезпечення колоїдної стійкості харчових систем на основі плодово-ягідної сировини з використанням згущувачів: крохмалі модифіковані, пектин. В статті надано дані експериментальних досліджень модельних харчових систем з використанням крохмалів модифікованих серії «Novation®».
The relevance of the chosen theme is caused by the validity of the conditions ensuring colloidal sustainability of the food system on the basis of fruit and berry raw material with use of thickeners: modified starches, pectins. In article the data of experimental investigations of the model food systems using modified starches series «Novation®».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8956
Располагается в коллекциях:Вісник № 17

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
vestnik_HPI_2014_17_Kolesnykova_Teoretychne.pdf377,63 kBAdobe PDFЭскиз
Открыть
Показать полное описание ресурса Просмотр статистики  Google Scholar



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.