Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8956
Назва: Теоретичне та експериментальне обґрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини
Інші назви: Theoretical and experimental justification of the mechanism of formation of starch dispersions in technology-based sauces fruit and berry raw
Автори: Колесникова, М. Б.
Андрєєва, С. С.
Ключові слова: промисловість харчова; соуси солодкі; соуси-топінги; крохмаль модифікований; пектин; загущувачі; стійкість колоїдна; система харчова; sweet sauces; dips toppings; starch; fruit raw; berry raw
Дата публікації: 2014
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Колесникова М. Б. Теоретичне та експериментальне обґрунтування механізму утворення крохмальних дисперсій в технології соусів на основі плодово-ягідної сировини / М. Б. Колесникова, С. С. Андрєєва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 138-145.
Короткий огляд (реферат): Актуальність обраної теми обумовлена небхідінстю обґрунтування умов забезпечення колоїдної стійкості харчових систем на основі плодово-ягідної сировини з використанням згущувачів: крохмалі модифіковані, пектин. В статті надано дані експериментальних досліджень модельних харчових систем з використанням крохмалів модифікованих серії «Novation®».
The relevance of the chosen theme is caused by the validity of the conditions ensuring colloidal sustainability of the food system on the basis of fruit and berry raw material with use of thickeners: modified starches, pectins. In article the data of experimental investigations of the model food systems using modified starches series «Novation®».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8956
Розташовується у зібраннях:Вісник № 17

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2014_17_Kolesnykova_Teoretychne.pdf377,63 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.