Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8998
Title: Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах
Other Titles: Research of the antioxidant’s influence on the inhibition of oxidative processes in the spreads
Authors: Могилянська, Н. О.
Keywords: чай; кава; сполуки поліфенольні; зберігання; spreads; tea; coffee; polyphenolic compounds; storage
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Могилянська Н. О. Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах / Н. О. Могилянська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 123-129.
Abstract: Проведені дослідження впливу антиоксидантів фенольної природи, отриманих з екстрактів чаю та кави, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.
In the thesis presents the results of studies of the effect of phenolic compounds extracts of tea and coffee on the inhibition of oxidative processes during storage spreads.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/8998
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_17_Mohylianska_Doslidzhennia.pdf349,16 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.