Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Проведені дослідження впливу антиоксидантів фенольної природи, отриманих з екстрактів чаю та кави, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.
In the thesis presents the results of studies of the effect of phenolic compounds extracts of tea and coffee on the inhibition of oxidative processes during storage spreads.

Опис

Ключові слова

чай, кава, сполуки поліфенольні, зберігання, spreads, tea, coffee, polyphenolic compounds, storage

Бібліографічний опис

Могилянська Н. О. Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах / Н. О. Могилянська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 123-129.

Зібрання