Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Проведені дослідження впливу антиоксидантів фенольної природи, отриманих з екстрактів чаю та кави, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.
In the thesis presents the results of studies of the effect of phenolic compounds extracts of tea and coffee on the inhibition of oxidative processes during storage spreads.

Опис

Ключові слова

чай, кава, сполуки поліфенольні, зберігання, spreads, tea, coffee, polyphenolic compounds, storage

Бібліографічний опис

Могилянська Н. О. Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах / Н. О. Могилянська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 123-129.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced