Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9001
Title: Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами
Other Titles: Biological characteristics of joint cultivation of three strain composition of sourdough bifidobacterium lactis with mesophilic lactococcus lactis
Authors: Назаренко, Ю. В.
Keywords: харчування дитяче; адаптація; фактор біфідогенний; ферментація; пробіотики; baby food; adaptation; bifidobacterium lactis; bifidogenic factor; fermentation; probiotic properties
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Назаренко Ю. В. Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами / Ю. В. Назаренко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 162-168.
Abstract: В роботі наведено результати досліджень особливостей спільного культивування змішаних культур адаптованих до молока біфідобактерій зі змішаними культурами мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями у стерилізованому молоці, збагаченому фруктозою.
The article presents the results of studies of the general cultivation of mixed cultures adapted to milk bifidobacterium lactis with mixed cultures of mesophilic lactococcus lactis with increased proteolytic properties in sterilized milk, enriched with fructose.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9001
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_17_Nazarenko_Biotekhnolohichni.pdf408,35 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.