Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9001
Назва: Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами
Інші назви: Biological characteristics of joint cultivation of three strain composition of sourdough bifidobacterium lactis with mesophilic lactococcus lactis
Автори: Назаренко, Ю. В.
Ключові слова: харчування дитяче; адаптація; фактор біфідогенний; ферментація; пробіотики; baby food; adaptation; bifidobacterium lactis; bifidogenic factor; fermentation; probiotic properties
Дата публікації: 2014
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Назаренко Ю. В. Біотехнологічні особливості спільного культивування триштамової заквашувальної композиції біфідобактерій з мезофільними молочнокислими лактококами / Ю. В. Назаренко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 162-168.
Короткий огляд (реферат): В роботі наведено результати досліджень особливостей спільного культивування змішаних культур адаптованих до молока біфідобактерій зі змішаними культурами мезофільних молочнокислих лактококів з підвищеними протеолітичними властивостями у стерилізованому молоці, збагаченому фруктозою.
The article presents the results of studies of the general cultivation of mixed cultures adapted to milk bifidobacterium lactis with mixed cultures of mesophilic lactococcus lactis with increased proteolytic properties in sterilized milk, enriched with fructose.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9001
Розташовується у зібраннях:Вісник № 17

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2014_17_Nazarenko_Biotekhnolohichni.pdf408,35 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.