Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9006
Title: Вплив рослинних екстрактів на стабілізацію соняшникової олії до процесів окиснення
Authors: Білоус, Олеся Валеріївна
Демидов, Ігор Миколайович
Keywords: екстракція; сировина; антиоксидантна сила; жировмісні продукти; хімічний склад; харчування; extraction; sunflower oil; vegetable extracts; oxidation processes
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Білоус О. В. Вплив рослинних екстрактів на стабілізацію соняшникової олії до процесів окиснення / О. В. Білоус, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 16 (1059). – С. 113-117.
Abstract: У статті розглядається вплив рослинних антиоксидантів на стабілізацію олій до процесів окиснення. Підібрана рослинна сировина та виявлені раціональні умови проведення процесу екстракції. Досліджено властивості отриманих екстрактів та проаналізовано їх антиоксидантну силу
This article examines the plant antioxidants effecting the stabilization ability of oils to oxidation. Fitted the herbs and found the rational conditions of the extraction process. Explored qualities of the obtained extracts and analyzed their antioxidant force
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9006
Appears in Collections:Вісник № 16
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_16_Bilous_Vplyv.pdf150,34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.