Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9006
Назва: Вплив рослинних екстрактів на стабілізацію соняшникової олії до процесів окиснення
Автори: Білоус, Олеся Валеріївна
Демидов, Ігор Миколайович
Ключові слова: екстракція; сировина; антиоксидантна сила; жировмісні продукти; хімічний склад; харчування; extraction; sunflower oil; vegetable extracts; oxidation processes
Дата публікації: 2014
Видавництво: НТУ "ХПІ"
Бібліографічний опис: Білоус О. В. Вплив рослинних екстрактів на стабілізацію соняшникової олії до процесів окиснення / О. В. Білоус, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 16 (1059). – С. 113-117.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядається вплив рослинних антиоксидантів на стабілізацію олій до процесів окиснення. Підібрана рослинна сировина та виявлені раціональні умови проведення процесу екстракції. Досліджено властивості отриманих екстрактів та проаналізовано їх антиоксидантну силу
This article examines the plant antioxidants effecting the stabilization ability of oils to oxidation. Fitted the herbs and found the rational conditions of the extraction process. Explored qualities of the obtained extracts and analyzed their antioxidant force
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9006
Розташовується у зібраннях:Вісник № 16
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vestnik_HPI_2014_16_Bilous_Vplyv.pdf150,34 kBAdobe PDFЕскіз
Відкрити
Показати повний опис матеріалу Перегляд статистики  Google Scholar



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.