Вплив рослинних екстрактів на стабілізацію соняшникової олії до процесів окиснення

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті розглядається вплив рослинних антиоксидантів на стабілізацію олій до процесів окиснення. Підібрана рослинна сировина та виявлені раціональні умови проведення процесу екстракції. Досліджено властивості отриманих екстрактів та проаналізовано їх антиоксидантну силу
This article examines the plant antioxidants effecting the stabilization ability of oils to oxidation. Fitted the herbs and found the rational conditions of the extraction process. Explored qualities of the obtained extracts and analyzed their antioxidant force

Опис

Ключові слова

екстракція, сировина, антиоксидантна сила, жировмісні продукти, хімічний склад, харчування, extraction, sunflower oil, vegetable extracts, oxidation processes

Бібліографічний опис

Білоус О. В. Вплив рослинних екстрактів на стабілізацію соняшникової олії до процесів окиснення / О. В. Білоус, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 16 (1059). – С. 113-117.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced