Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9006
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБілоус, Олеся Валеріївнаuk
dc.contributor.authorДемидов, Ігор Миколайовичuk
dc.date.accessioned2014-09-25T09:50:32Z-
dc.date.available2014-09-25T09:50:32Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationБілоус О. В. Вплив рослинних екстрактів на стабілізацію соняшникової олії до процесів окиснення / О. В. Білоус, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 16 (1059). – С. 113-117.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9006en
dc.description.abstractУ статті розглядається вплив рослинних антиоксидантів на стабілізацію олій до процесів окиснення. Підібрана рослинна сировина та виявлені раціональні умови проведення процесу екстракції. Досліджено властивості отриманих екстрактів та проаналізовано їх антиоксидантну силуuk
dc.description.abstractThis article examines the plant antioxidants effecting the stabilization ability of oils to oxidation. Fitted the herbs and found the rational conditions of the extraction process. Explored qualities of the obtained extracts and analyzed their antioxidant forceen
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectекстракціяuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectантиоксидантна силаuk
dc.subjectжировмісні продуктиuk
dc.subjectхімічний складuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectextractionen
dc.subjectsunflower oilen
dc.subjectvegetable extractsen
dc.subjectoxidation processesen
dc.titleВплив рослинних екстрактів на стабілізацію соняшникової олії до процесів окисненняuk
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Вісник № 16
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_16_Bilous_Vplyv.pdf150,34 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.