Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9011
Title: Вивчення процесу гелеутворення в оболонках капсульованих продуктів з позиції квантово-хімічного моделювання
Other Titles: The study of gelation process in shells of the capsulated products from the quantum-chemical modeling standpoint
Authors: Пивоваров, Є. П.
Кондратюк, Н. В.
Keywords: альгінат натрію; комплексоутворення; механіка молекулярна; natrium alginate; encapsulated product; gelling; quantum-chemical modeling
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Пивоваров Є. П. Вивчення процесу гелеутворення в оболонках капсульованих продуктів з позиції квантово-хімічного моделювання / Є. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 17 (1060). – С. 169-175.
Abstract: Проведено квантово-хімічне дослідження системи «AlgNa-Ca²⁺». Вивчено вплив кінцевих продуктів реакцій комплексоутворення і факторів, що зумовлюють їх синтез, на технологічні характеристики оболонок капсульованих продуктів.
Сonducted the quantum-chemical research of the system «AlgNa-Ca²⁺». Studied the influence of the final products complexformation and factors determining their synthesis, on the technological characteristics of the encapsulated products shells.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9011
Appears in Collections:Вісник № 17

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_17_Pyvovarov_Vyvchennia.pdf480,51 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.