Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9236
Title: Дослідження ефективності антиоксиданту з листя горіху волоського при окисненні соняшникової олії
Other Titles: Investigation the effectiveness of antioxidant from leaves of walnut by oxidation sunflower oil
Authors: Білоус, О. В.
Демидов, Ігор Миколайович
Keywords: рослинний антиоксидант; період індукції; vegetable extracts; sunflower oil; oxidation processes; period of induction
Issue Date: 2014
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Білоус О. В. Дослідження ефективності антиоксиданту з листя горіху волоського при окисненні соняшникової олії / О. В. Білоус, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 27 (1070). – С. 8-12.
Abstract: У статті розглядається вплив рослинного антиоксиданту на стабілізацію олій до процесів окиснення. У якості рослинного антиоксиданту використовується екстракт із листя горіху волоського. Досліджені та проаналізовані періоди індукції при окисненні соняшникової олії без додавання екстракту та з додаванням екстракту.
The article examines the impacts of an antioxidant to stabilize vegetable oils to oxidation. As the antioxidant used vegetable extract from eaves of walnut. Investigated and analyzed the induction periods during oxidation of sunflower oil in 2 conditions: with adding of extract and without.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9236
Appears in Collections:Вісник № 27
Кафедра "Технологія жирів і продуктів бродіння"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_27_Bilous_Doslidzhennia.pdf122,47 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.