Дослідження ефективності антиоксиданту з листя горіху волоського при окисненні соняшникової олії

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті розглядається вплив рослинного антиоксиданту на стабілізацію олій до процесів окиснення. У якості рослинного антиоксиданту використовується екстракт із листя горіху волоського. Досліджені та проаналізовані періоди індукції при окисненні соняшникової олії без додавання екстракту та з додаванням екстракту.
The article examines the impacts of an antioxidant to stabilize vegetable oils to oxidation. As the antioxidant used vegetable extract from eaves of walnut. Investigated and analyzed the induction periods during oxidation of sunflower oil in 2 conditions: with adding of extract and without.

Опис

Ключові слова

рослинний антиоксидант, період індукції, vegetable extracts, sunflower oil, oxidation processes, period of induction

Бібліографічний опис

Білоус О. В. Дослідження ефективності антиоксиданту з листя горіху волоського при окисненні соняшникової олії / О. В. Білоус, І. М. Демидов // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Хімія, хімічна технологія та екологія. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2014. – № 27 (1070). – С. 8-12.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced