Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосенко, Олександра Петрівнаuk
dc.contributor.authorКобєлєва, Тетяна Олександрівнаuk
dc.contributor.authorПерерва, Петро Григоровичuk
dc.date.accessioned2014-10-10T11:46:38Z-
dc.date.available2014-10-10T11:46:38Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКосенко О. П. Кон'юнктура технологічного ринку: оцінка ризиків комерціалізації об'єктів інтелектуальної власності / О. П. Косенко, Т. О. Кобєлєва, П. Г. Перерва // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Технічний прогрес і ефективність виробництва. – Харків : НТУ "ХПІ", 2014. – № 33 (1076). – С. 76-87.uk
dc.identifier.urihttp://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9383en
dc.description.abstractВ статті розглянуто питання визначення ризику оцінки кон’юнктури технологічного ринку з використанням методу парних порівнянь. Визначено та обґрунтовано найбільш важливі фактори впливу на рівень ринкової привабливості інтелектуальних технологій. Надано рекомендації по зменшенні впливу факторів ризику при проведенні процедури комерціалізації об’єктів інтелектуальної власностіuk
dc.language.isouk-
dc.publisherНТУ "ХПІ"uk
dc.subjectкомерційний потенціалuk
dc.subjectпарні порівнянняuk
dc.subjectринкова привабливістьuk
dc.subjectтрансферuk
dc.subjectінтелектуальні технологіїuk
dc.subjectбізнесuk
dc.titleКон'юнктура технологічного ринку: оцінка ризиків комерціалізації об'єктів інтелектуальної власностіuk
dc.typeArticleen
dc.identifier.orcidorcid.org/0000-0002-6256-9329-
dc.identifier.orcidorcid.org/0000-0002-4028-7697-
Appears in Collections:Вісник № 33
Кафедра "Економіка та маркетинг"
Кафедра "Менеджмент інноваційного підприємництва та міжнародних економічних відносин"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2014_33_Kosenko_Koniunktura.pdf528,9 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show simple item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.