Вплив режимів різання на глибину поверхневого шару та розподіл температури поверхні деталі з твердістю HRC 35-40 при високошвидкісному фрезеруванні

Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Опис

Ключові слова

структура, властивості, різання, процес обробки

Бібліографічний опис

Журавель А. А. Вплив режимів різання на глибину поверхневого шару та розподіл температури поверхні деталі з твердістю HRC 35-40 при високошвидкісному фрезеруванні / А. А. Журавель, Л. Г. Добровольська, С. С. Добротворський // Тези доп. 21-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2013), 29-31 травня 2013 р. / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – С. 97.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced