Вплив режимів різання на глибину поверхневого шару та розподіл температури поверхні деталі з твердістю HRC 35-40 при високошвидкісному фрезеруванні
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
НТУ "ХПІ"
Анотація
Опис
Ключові слова
структура, властивості, різання, процес обробки
Бібліографічний опис
Журавель А. А. Вплив режимів різання на глибину поверхневого шару та розподіл температури поверхні деталі з твердістю HRC 35-40 при високошвидкісному фрезеруванні / А. А. Журавель, Л. Г. Добровольська, С. С. Добротворський // Тези доп. 21-ї Міжнар. наук.-практ. конф. "Інформаційні технології : наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD–2013), 29-31 травня 2013 р. / ред. Л. Л. Товажнянський. – Харків : НТУ "ХПІ", 2013. – С. 97.