Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9695
Title: Новітні технології виробництва продукції ВРХ
Authors: Грідасов, В. І.
Тимченко, Н. М.
Зайцева, Л. Г.
Keywords: продукція тваринництва; технологія годування; продуктивність корів; нові породи тварин; способи утримання
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Грідасов В. І. Новітні технології виробництва продукції ВРХ / В. І. Грідасов, Н. М. Тимченко, Л. Г. Зайцева // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 18. – С. 134-137.
Abstract: Розглядається можливість отримання максимальної кількості молока від однієї корови. Запропоновано за допомогою методу отримання від однієї корови двох, трьох, чотирьох телят і поліпшеної методики згодовування кормів, а також дотримання правил підготовки мікроклімату для тварин, підвищити продуктивність корів до рівня більше 12 тис. літрів молока в рік.
Possibility of receipt of maximal amount of milk is examined from one cow. It is offered by means of method of receipt from one cow two, three, four cows and improved methodology of feeding of forage, and also observance of rules of preparation of microclimate for animals, to promote the productivity of cows to the level more than 12 thousand litres of milk in a year.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9695
Appears in Collections:Вісник № 18

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_18_Hridasov_Novitni.pdf401,38 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.