Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9760
Title: Технологія холодних напоїв із дикорослою сировиною оздоровчого призначення
Authors: Дібрівська, Н. В.
Keywords: функціональні продукти; дослідження; ресторанне господарство; drinks; wild-growing raw materials; functional products
Issue Date: 2012
Publisher: НТУ "ХПІ"
Citation: Дібрівська Н. В. Технологія холодних напоїв із дикорослою сировиною оздоровчого призначення / Н. В. Дібрівська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 26. – С. 164-168.
Abstract: У статті розглянуто доцільність розробки холодних напоїв з використанням дикорослої сировини як ефективного засобу оздоровчого призначення. Наведено технології холодних напоїв для закладів ресторанного господарства.
In the article the expediency of the development of cold drinks with the use of wild-growing raw materials as an effective means for recreational purposes. Given the technology of cold drinks for the restaurant sector.
URI: http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/9760
Appears in Collections:Вісник № 26

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vestnik_HPI_2012_26_Dibrivska_Tekhnolohiia.pdf255,4 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record  Google Scholar



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.