Дослідження складу і властивостей білкових продуктів із насіння соняшнику насиченного типу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

У статті досліджено фракційний склад білків та вміст супутніх речовин (таких як вуглеводи та хлорогенова кислота) у продуктах, знежирених етиловим спиртом різної концентрації. Дана оцінка функціонально-технологічних властивостей білкових продуктів із насіння соняшнику насиченого типу.
In the article factious composition of proteins and maintenance of concomitant substances (such as carbohydrates and chlorogenic acid) are investigational in products fat free of ethanol of different concentration. The estimation of functionally-technological properties of protein products from the sunflower seeds of the saturated type is given.

Опис

Ключові слова

фракційний склад білків, вміст супутніх речовин, хлорогенова кислота, вуглеводи, знежирення етиловим спиртом

Бібліографічний опис

Гладкий Ф. Ф. Дослідження складу і властивостей білкових продуктів із насіння соняшнику насиченного типу / Ф. Ф. Гладкий, К. В. Куниця, О. А. Литвиненко // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ", 2012. – № 26. – С. 130-134.