Вивчення якості стевії-сировини (Stevia rebaudiana Bertoni) для її подальшого переробляння на біоконцентрати функціонального призначення

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

НТУ "ХПІ"

Анотація

Значимою складовою виробництва високоякісної харчової продукції із заданими властивостями функціональної дії є відповідність стевії-сировини регламентованим вимогам щодо її якості. В роботі вивчено основні умови формування якісних показників стевії-сировини та її відповідність на вітчизняному ринку регламентованим вимогам.
Meaningful part of the production of high quality food products with specific properties of the functional action is raw with stevia-raw materials the reglament requirements for its quality. In the basic conditions for the formation of studied indices of stevia-raw materials and its compliance with the requirements of the reglament on the domestic market.

Опис

Ключові слова

харчова продукція, регламентовані вимоги, якість, вітчизняний ринок

Бібліографічний опис

Роїк М. В. Вивчення якості стевії-сировини (Stevia rebaudiana Bertoni) для її подальшого переробляння на біоконцентрати функціонального призначення / М. В. Роїк, І. В. Кузнєцова // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Нові рішення в сучасних технологіях. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2012. – № 26. – С. 117-121.

Зібрання