Автоматизоване проектування систем управління

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2023

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

KiCad — це набір програм із відкритим кодом для створення електронних схем, друкованих плат (PCB) і пов’язаних з цим компонентів. KiCad підтримує інтегрований робочий процес проектування, у якому схема та відповідна друкована плата проектуються разом, а також автономні робочі процеси для спеціального використання. KiCad також містить кілька утиліт, які допомагають у проектуванні схем і друкованих плат, включаючи калькулятор друкованих плат для визначення електричних властивостей структур схем, засіб перегляду Gerber для перевірки виробничих файлів, засіб 3D-перегляду для візуалізації готової друкованої плати та інтегрований симулятор SPICE для перевірки схем.

Опис

Ключові слова

методичні вказівки, самостійні роботи, друкована плата, редактор символів KiCad, редактор схем KiCad, символи компонентів, Symbol Editor, посадкове місце компонента, електрична принципова схема, електричні параметри

Бібліографічний опис

Автоматизоване проектування систем управління [Електронний ресурс] : метод. вказівки до виконання самост. робіт з курсу: "Автоматизоване проектування систем управління" : для студентів спец.: 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка, 151 Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, 172 Телекомунікації та радіотехніка / уклад.: Д. В. Сальніков, П. О. Качанов, В. М. Лещенко ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". – Електрон. текст. дані. – Харків, 2023. – 40 с. – URI: https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/70336.