Перегляд за Автор "Златкина, А. И."
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Использование реакции алкоголиза для получения пищевых поверхностно-активных веществ(НТУ "ХПИ", 2007) Демидов, Игорь Николаевич; Златкина, А. И.У статті розглядається спосіб одержання харчових поверхнево-активних речовин за допомогою процесу алкоголізу. Проаналізовані результати експерименту, знайдений кореляційний зв'язок та доведена функціональна залежність між властивостями одержуваних продуктів. Запропоновано спосіб одержання харчових ПАР зі значною економією часу проведення процесу.Документ Исследование условий реакции этанолиза для получения пищевых поверхностно-активных веществ(НТУ "ХПИ", 2009) Демидов, Игорь Николаевич; Златкина, А. И.У статті розглядається спосіб одержання харчових поверхнево-активних речовин за допомогою процесу алкоголізу. Проаналізований вплив умов проведення процесу на властивість одержуваних продуктів (зниження міжфазного натягу системи "вода – олія").