Перегляд за Автор "Каретнікова, Валентина Степанівна"
Зараз показуємо 1 - 5 з 5
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Дослідження економічної ефективності вітчизняного виробництва харчових ПАР(НТУ "ХПІ", 2012) Сокол, Ганна Ігорівна; Каретнікова, Валентина Степанівна; Демидов, Ігор МиколайовичУ статті наведено розрахунок собівартості харчових поверхнево-активних речовин, одержаних шляхом етанолізу харчових жирів з додаванням гліцеролу. Проаналізовано зниження витрат на виробництво маргаринової продукції із використанням нового емульгатору та доведено економічну ефективність нової технології.Документ Економічні проблеми інноваційних технологій переробки насіння соняшника(НТУ "ХПІ", 2013) Каретнікова, Валентина Степанівна; Сокол, Ганна Ігорівна; Перевалов, Леонід Іванович; Тесленко, С. О.Наводяться дослідження та аналіз пріоритетних напрямів розробки та впровадження інноваційних проектів олієжирових виробництв. Проводиться розрахунок економічної доцільності використання методу обрушення насіння соняшника з використанням рідкого азоту, наводяться переваги цього методу у порівнянні з традиційним.Документ Методичні підходи до оцінки впливу макрооточення на стратегічне управління підприємством(НТУ "ХПІ", 2009) Каретнікова, Валентина Степанівна; Побережний, Роман ОлеговичСтаття присвячена питанням сучасного впливу макрооточення на стратегічне управління підприємством, необхідності розробки моделей оцінки такого впливу.Документ Небезпека кризофобії в Україні(НТУ "ХПІ", 2009) Каретнікова, Валентина Степанівна; Велиховецька, О. В.Проведено оцінку фінансового стану банківської системи в Україні та розроблено заходи, спрямовані на локалізацію кризових передумов.Документ Особливості інноваційної діяльності на підприємствах олійно-жирового комплексу в умовах конкурентного середовища(НТУ "ХПІ", 2014) Соколова, Л. В.; Каретнікова, Валентина СтепанівнаВ даній статті проведено аналіз інноваційної діяльності підприємств олійно-жирового комплексу. Розглянуто пріоритетні інноваційні напрямки в олійно-жировому виробництві, які зможуть значно підвищити ефективність суб’єктів господарської діяльності та забезпечити конкурентоспроможність олійно-жирової продукції на вітчизняному та світовому ринках.