Вісник № 04
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд Вісник № 04 за Ключові слова "antioxidants"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Стабілізація поліненасичених жирних кислот і каротину в функціональних продуктах харчування(НТУ "ХПІ", 2013) Бєлінська, Анна Павлівна; Кричковська, Лідія Василівна; Жирнова, Світлана Вікторівна; Петров, Сергій ОлександровичВ статті подано інформацію щодо розробки складу вітамінізованої рослинної олії, стабільної до окислювального псування за рахунок природних складових, що забезпечує необхідну фізіологічну потребу населення у β-каротині та незамінних поліненасичених жирних кислотах ω-6 и ω-3