Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості. 2024
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/83675
Переглянути
Документ Створення гранул венотропної дії на основі речовин рослинного походження(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Пшиченко, А. О.; Спиридонов, С. В.; Ольховська, А. Б.; Куценко, С. А.Документ Створення гранул для лікування захворювань печінки(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Мамай, А. О.; Спиридонов, С. В.; Ольховська, А. Б.; Куценко, С. А.Документ Мікрохвильова термічна стерилізація харчових продуктів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Подколзіна, Є. В.Документ Інкапсуляція ̶ як спосіб стабілізації нестабільних компонентів у косметичних продуктах(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Пан, К. В.Документ Розробка технології виробництва комбінованого засобу для лікування синдрому дефіциту уваги з гіперактивністю у таблетках(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Ткаченко, С. А.; Крищик, О. В.Документ Діджиталізація адаптації персоналу на косметичному підприємстві(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Лихоманов, Микита ВікторовичДокумент Застосування біотехнології для виробництва артемізиніну шляхом отримання культури клітинної суспензії Artemisia annua L.(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Лугова, К. В.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Хімія, біо- і фармтехнології, екологія та економіка в харчовій, косметичній та фармацевтичній промисловості(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)У збірнику наведено публікації та пропозиції щодо вирішення проблем та перспектив розвитку хімії, біо- та фармацевтичних технології, екології та економіки у харчовій, косметичній промисловості, сучасні методи підготовки фахівців відповідних галузей. Всі роботи мають наукову цінність і практичні рекомендації. Збірник рекомендований для науковців, які досліджують проблеми хімії, біо- та фармтехнології, екології та економіки у харчовій та косметичній промисловості, а також для викладачів, аспірантів та студентів вищих навчальних закладів України та інших країн.Документ Перспективи розробок лікарських засобів з природних та синтетичних джерел(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Міхірьова, Є. А.Документ Проектування рецептур комбінованого продукту підвищеної біологічної цінності, високими споживчими характеристиками(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Матвєєва, Тетяна Вікторівна; Папченко, Вікторія ЮріївнаДокумент Перспективи косметичних масок(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Салєба, Л. В.; Шарова, В. В.; Чорна, М. І.Документ Сучасні пакувальні технології, які зменшують використання хімічних консервантів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Приходько, Я. Р.; Петров, Сергій ОлександровичДокумент Організація якісного масового дистанційного навчання в умовах воєнного стану(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Тютюник, Л. І.; Фалалєєва, Тетяна ВасилівнаДокумент Розробка технології отримання капсул седативної дії(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Терещенко, А. А.; Савченко, Людмила Григорівна; Тімофеєв, С. В.Документ Якість як основа виробництва дитячого мила(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Акмен, Вікторія Олександрівна; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Полупан, В. В.; Колесник, В. В.Документ Дослідження зв’язку дисперсності та колірних характеристик порошку плодів шипшини(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Акмен, Вікторія Олександрівна; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Летута, Т.М.; Голієнко, В.О.Документ Синергічна дія на двовидові дріжджові біоплівки суміші поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus IМВ В-7241 з ефірною олією чайного дерева(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Благодир, Д. О.; Пирог, Т. П.Документ Інфузійні розчини: роль у сучасній медицині та напрямки розвитку ринку(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Михайлова, А. І.; Струк, О. А.Документ Вплив дріжджових клітин на біологічну активність поверхнево-активних речовин Rhodococcus erythropolis IMB Ac-5017(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Охмакевич, А. М.; Пирог, Т. П.Документ Технологічні, біологічні аспекти розробки та стандартизації косметичних засобів з пробіотиками для покращення мікробіоту і стану шкіри(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024) Путятiн, Б. В.