Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості. 2022
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/59040
Переглянути
Документ Azomethines based on ethyl 3,5-dimethyl-4-formyl-1h-pyrrole-2-carboxylate and their biological activity(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Mikhedkina, О. I.; Ananyeva, V. V.; Sakhno, Y. I.; Melnik, I. I.; Vereshchak, V. O.; Tsygankov, A. V.; Chebanov, V. A.Документ Determination of fatty acid and acylglycerol composition of stearic type sunflower seeds(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Matvieiev, M.; Papchenko, V.; Matveeva, Т.Документ Food additive Е407 influences lipopolysaccharide-induced reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and lipopolysaccharide-mediated cell membrane changes in leukocytes(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Posokhov, Ye. O.; Onishchenko, A.; Chumachenko, T.; Makieieva, N.; Kalashnyk-Vakulenko, Y.; Polikarpova, H.; Novikova, V.; Prokopyuk, V.; Nakonechna, O.; Chumachenko, D.; Tkachenko, V.; Meniailov, I.; Tkachenko, M.; Tkachenko, A. S.Документ New biotechnological way of solving such problem as chronic endometritis in cows(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Kibenko, N. Y.; Kibkalo, D. V. ; Myronenko, L. S.Документ Production of iris spuria l. Plant material via biotechnological methodology(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Myasoyedov, R. S.; Myronenko, L. S.Документ The study of the semi-refined carrageenan (E407a) influence on reactive oxygen species production in peripheral blood mononuclear cells and on leukocyte cell membrane(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Posokhov, Ye. O.; Onishchenko, A.; Chumachenko, T.; Makieieva, N.; Kalashnyk-Vakulenko, Y.; Polikarpova, H.; Novikova, V.; Prokopyuk, V.; Nakonechna, O.; Chumachenko, D.; Tkachenko, V.; Meniailov, I.; Tkachenko, M.; Tkachenko, A. S.Документ Usage of cellulose fibre as technological additive in tobacco products(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Obukhovskyi, V. M.; Falalieieva, TetianaДокумент Актуальність нарощення об'ємів виробництва мальтолу за принципами "зелених технологій"(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Корнієнко, А. А.; Анан'єва, Валерія ВікторівнаДокумент Аналіз використання біологічної добавки «Мобі-люкс» у виробницві хлібобулочних виробів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Іванова, А. В.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Аналітичний огляд патетно-інформаційної літератури та нормативно-правової документації з дослідження складу сумішей для паління(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Пашкова, О. М.; Петров, Сергій ОлександровичДокумент Біотехнологія виробництва ботулотоксину за допомогою штаму Сlostridium botulinum(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Гербич, К. С.; Манжелій, А. В.; Семикіна, В. С.Документ Біотехнологія виробництва етилового спирту з використанням термотолерантних штамів дріжджів Saccharomyces cerevisiae(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Шкіль, О. О.; Суполкіна, А. Р.; Варанкіна, Олександра ОлександрівнаДокумент Використання біотехнологічних препаратів для виробництва екологічно безпечної сільськогосподарської продукції(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Чуприна, Ю. Ю.; Близнюк, Ольга Миколаївна; Масалітіна, Наталія ЮріївнаДокумент Вощанка як екологічна альтернатива пластиковим обгорткам(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Ковальницька, К. О.; Гаврютіна, В. А.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Всебічний огляд загальних та специфічних інгредієнтів рідини для електронних сигарет(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Жук, І. С.; Петров, Сергій ОлександровичНаведено перелік основних складових рідини для паріння, зазначено особливості ідентифікаційного дослідження цих інгредієнтів і стисло схарактеризовано методи, що використовують під час їх дослідження.Документ Дослідження сорбентів для води від нафтопродуків з використанням рослинної та наносировини(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Ессам, Елнаггар; Грицаєнко, Ю. А.; Дубоносов, Володимир ЛеонідовичДокумент Екологічні проблеми у виробництві косметичних засобів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Костенко, Д. О.Документ Екологічні та економічні проблеми в галузі продуктів харчування(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Кіц, В. С.Документ Застосування біоматеріалів в репродуктології(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Манжелій, А. В.; Лазоренко, В. В.; Бєлінська, Анна ПавлівнаДокумент Застосування наноматериалів у косметиці та перспективи їх подальшого використання у цій галузі(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Слободенюк, П. С.
- «
- 1 (current)
- 2
- 3
- »