Кафедра "Туризм i готельно-ресторанний бізнес"

Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/2422

Офіційний сайт кафедри http://web.kpi.kharkov.ua/tourism

Від листопада 2021 року кафедра має назву "Туризм і готельно-ресторанний бізнес". Перейменована під час реорганізації кафедри "Бізнес-аналітики, обліку та готельно-ресторанної справи" (НАКАЗ 552 ОД від 26.11.2021 року).

Кафедра входить до складу Навчально-наукового інституту економіки, менеджменту і міжнародного бізнесу Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Подорожі змінюють нас, допомагають нам зростати і розвиватися. Подорожі – найкраща освіта сучасного світу!

У складі науково-педагогічного колективу кафедри працюють: доктор економічних наук, 5 кандидатів наук: 4 –економічних, 1 – географічних; 1 співробітник має звання професора, 5 – доцента.

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Організація стратегічного управлінського обліку на підприємстві: методологічне підґрунтя та практичне впровадження
    (Видавничий дім "Гельветика", 2018) Єршова, Наталя Юріївна
    У статті досліджено організацію стратегічного управлінського обліку на підприємстві. Вивчення проблеми базувалось на діалектичній логіці та методах системного аналізу, а також дослідженні причинно-наслідкових зв’язків. Обґрунтовано, що організація стратегічного управлінського обліку передбачає поетапне впровадження, базується на відповідних принципах, використовує специфічні інструменти.
  • Ескіз
    Документ
    Информация стратегического управленческого учета: формирование и использование в системе управления предприятием
    (Premier Publishing s.r.o.,Vienna, 2019) Ершова, Наталья Юрьевна; Ткаченко, Марина Алексеевна; Гаркуша, Виктория Александровна
    Статья посвящена вопросам формирования и использование информации стратегического управленческого учета в системе управления предприятием. Предложены принципы формирования информации стратегического управленческого учета, обоснован и предложен методический подход к оценке качества информации. Раскрыта практическая значимость полученных результатов.