Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму: Всеукраїнська науково-практична конференція. 2023. Частина 2
Постійне посилання колекціїhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/71117
Переглянути
Публікація Аналіз ролі мобільних додатків та мобільних версій сайтів у розвитку startup-проектів в сфері туризму(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Шипуліна, Юлія Сергіївна; Главчев, Дмитро МаксимовичПублікація Вплив цифрової трансформації та стартапів на індустрію туризму і гостинності(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Третякова, К. Д.; Кармінська-Бєлоброва, Марина ВолодимирівнаПублікація Впровадження принципів безвідходного виробництва в діяльність готелів(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Якименко-Терещенко, Наталія Василівна; Білоусов, В. А.; Титаренко, Є. О.Документ Доповнена реальність і ресторанне меню(2023-11) Чайка, Тетяна Юріївна; Бондарук, Р. О.; Васильєв, Д. К.Використання технології доповненої реальності у дизайні ресторанного меню є інноваційною альтернативою традиційного меню паперового формату. AR-меню – це інтерактивне меню, що містить об'ємні 3D-зображення реальних страв. Технологія доповненої реальності надає рестораторам можливість втілення інноваційних креативних рішень, які приваблюють гостей, створюючи особливу атмосферу свята та нових вражень.Публікація Еко-інновації в сфері туризму та гостинності України(2023) Коваль, Є. В.; Копейченко, Євген Андрійович; Стригуль, Лариса СтаніславівнаПублікація Закордонний досвід розвитку інноваційних стартапів стійкого туризму(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Шматько, Наталія Михайлівна; Кармінська-Бєлоброва, Марина ВолодимирівнаПублікація Конкурентоспроможність суб'єктів туристичного бізнесу(2023) Чистикова, Валерія; Стригуль, Лариса СтаніславівнаДокумент Концепція закладу гостинності як фактор успішності(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Назаренко, М. В.Публікація Маркетингові аспекти і особливості туризму для людей з особливими потребами(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Райко, Діана Валеріївна; Саліонович, Людмила Миколаївна; Паймаш, Ганна ВасилівнаДокумент Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України. Частина 2(2023)Збірник містить матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», яка відбулася 14-15 листопада 2023 року. У тезах доповідей частини 2 збірника висвітлено результати досліджень фінансово-економічних та організаційних засад розвитку сфери гостинності і туризму, а також тенденції діджиталізації та Startup-проєктів у сфері туризму і гостинності. Матеріали збірника будуть корисними для здобувачів, викладачів, науковців та працівників індустрії туризму та сфери гостинності.Документ Организаційно-економічні вектори відновлення туристично-рекреаційного потенціалу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Носирєв, Олександр Олександрович; Шевченко, А. М.; Колеснікова, А. Д.Публікація Особливості документального оформлення розрахунків зі споживачами за надані готельні послуги(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Жадан, Тетяна Андріївна; Голованенко, І. К.Документ Прикладні програмні продукти в діяльності підприємств індустрії туризму та готельно-ресторанного бізнесу(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Носирєв, Олександр Олександрович; Луговська, Д. В.; Коваль, К. А.Публікація Проблеми та перспективи маркетингу туризму під час війни(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Затинайченко, А. В.; Косенко, Олександра ПетрівнаПублікація Продакт-плейсмент, як інструмент просування бренду на ринок(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Ведеріс, Д. С.; Косенко, Олександра ПетрівнаДокумент Роль маркетингу у повоєнному розвитку підприємств індустрії туризму та гостинності(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Гасюк, М. О.Публікація Системний аналіз маркетингової активності у сфері забезпечення туризму(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Заруба, Віктор ЯковлевичПублікація Тревел-блогінг, як маркетинговий інструмент у сфері туризму та гостинності(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Дрепін, Іван Миколайович ; Райко, Діана ВалеріївнаДокумент Формування нових екскурсійних продуктів на основі використання технологій віртуальної та доповненої реальності(2023) Чайка, Тетяна Юріївна; Шевцов, Т. М.; Путятіна, С. Б.Формування нових екскурсійних продуктів на основі використання технологій віртуальної та доповненої реальності є перспективним напрямком розвитку екскурсійного обслуговування. Технологія проектування віртуальних екскурсій є результатом кросдисциплінарної взаємодії таких галузей наукового знання, як екскурсійне обслуговування та діджиталізація. Методи та прийоми диджиталізації застосовуються на багатьох етапах підготовки таких екскурсій. Просування на ринку нових екскурсійних продуктів на основі використання digital-технологій може здійснюватися як на основі традиційних бізнес-схем, так і на основі інноваційних підходів. Одним із інноваційних інструментів просування на ринку нових екскурсійних продуктів є стартапи.Документ Інклюзивний туризм: досвід та напрямки розвитку в Харківській області(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023) Холодок, Валентина Дмитрівна; Медведєв, С. В.