Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 5 з 5
  • Ескіз
    Документ
    Гомогенізація комбінованих вершків у технології білкових паст для дитячого харчування
    (ПП "Видавниче представництво "Паралель", 2015) Ткаченко, Наталія Андріївна; Українцева, Ю. С.; Некрасов, Павло Олександрович
    Розроблено математичну модель, що дає змогу прогнозувати ступінь гомогенізації жиру у молочно-рослинних вершках при різних значеннях предикторів – тиску та температури процесу. Встановлено оптимальні параметри процесу гомогенізації (тиск 10,4-12,0 МПа і температура 72-75 °С), що забезпечують високу кінетичну стійкість комбінованих вершків у інноваційній технології виробництва білкових паст для дитячого харчування термостатним способом.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження кінетики ферментативної етерифікації
    (НТУ "ХПИ", 2007) Некрасов, Павло Олександрович; Решетняк, Н. В.; Катасонова, Н. Г.
    Досліджена кінетика ферментної етерифікації та розроблена її математична модель. Як біокаталізатор використано 1,3-специфічний фермент Ліпозим RM IM ("Novozymes", Данія). Виконано аналіз зразків вихідної суміші та продуктів етерифікації. На основі сучасних методів обробки експериментальних даних були визначені константа швидкості та початкова швидкість реакції.
  • Ескіз
    Документ
    Дослідження структурних властивостей функціональних жирових систем при зберіганні
    (Технологический центр, 2011) Некрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна; Некрасов, Олександр Павлович; Таратун, Яна Миколаївна
    Дана робота присвячена дослідженню структурних та морфологічних характеристик жирових систем, збагачених діацилгліцеринами, методами ядерного магнітного резонансу та поляризаційної мікроскопії. Отримано математичну модель процесу.
  • Ескіз
    Документ
    Синтез харчових поверхнево-активних речовин методом біокаталітичного модифікування ліпідів
    (НТУ "ХПІ", 2015) Некрасов, Павло Олександрович; Ткаченко, Наталія Андріївна; Клименко, С. М.
  • Ескіз
    Документ
    Ферментативний метод отримання харчових поверхнево-активних речовин
    (НТУ "ХПІ", 2015) Клименко, С. М.; Некрасов, Павло Олександрович