Кафедри

Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393

Переглянути

Результати пошуку

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Ескіз
    Документ
    Особливості експертного дослідження хлібобулочних виробів при виявленні економічних правопорушень
    (Одеська державна академія харчових технологій, 2014) Петрова, Ірина Анатоліївна; Кричковська, Лідія Василівна
    У статті визначено особливості проведення експертних досліджень хліба та хлібобулочних виробівдля виявлення джерел можливих порушень і попередження економічних злочинів, представлено аналізспособів фальсифікації хліба та хлібобулочних виробів у технологічному процесі виробництва, шляхивиявлення та попередження подібних правопорушень, які дозволяють виробникам отримати додатковіприбутки, а споживачам приносять збитки та загрожують погіршенням здоров’я.
  • Ескіз
    Документ
    Особливості експертного дослідження сирів при розкритті економічних правопорушень
    (Одеська національна академія харчових технологій, 2014) Петрова, Ірина Анатоліївна; Петров, Сергій Олександрович
    У роботі констатовано, що експертиза споживчих властивостей сирів означає перевірку відповідності товарних властивостей продукту існуючим державним стандартам та технічним умовам. Під час експертного дослідження якості сирів визначають органолептичні, фізико-хімічні там мікробіологічні показники, проводять бальну оцінку. Акцентовано увагу тому, що зміни якості можуть бути пов`язані: з технологією виробництва та якістю сировини, пакуванням та зберіганням, транспортуванням та способами реалізації.