Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
3 результатів
Результати пошуку
Документ Дослідження окисної стабільності спеціалізованого білково-жирового продукту(Національний університет харчових технологій, 2016) Бочкарев, Сергій Володимирович; Кричковська, Лідія Василівна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Чікалов, ЄвгенДокумент Білково-жирова суміш з насіння льону як інгредієнт продуктів для раціонального харчування спортсменів(Національний університет харчових технологій, 2019) Варич, В. О.; Бочкарев, Сергій Володимирович; Бєлінська, Анна Павлівна; Радзієвська, Ірина ГіронтіївнаДокумент Удосконалення біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae(Національний університет харчових технологій, 2018) Бєлих, Ірина Анатоліївна; Самойленко, Сергій Іванович; Маренич, К. П.; Яремінець, Надія Сергіївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна