Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
4 результатів
Результати пошуку
Документ Вплив бурштинової кислоти на біотехнологічний процес культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae(Nauka i studia, Przemysl, 2018) Бєлих, Ірина Анатоліївна; Маренич, К. П.; Яремінець, Надія Сергіївна; Самойленко, Сергій Іванович; Ларінцева, Надія ВікторівнаДокумент Оптимізація біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae(Nauka i studia, Przemysl, 2018) Бєлих, Ірина Анатоліївна; Маренич, К. П.; Самойленко, Сергій Іванович; Ларінцева, Надія ВікторівнаДокумент Зміна вмісту аскорбінової кислоти та β-каротину в бульбах топінамбуру при зберіганні за різними температурними режимами(Science and education LTD, Sheffield, UK, 2016) Бєлих, Ірина Анатоліївна; Григорук, М. Ю.; Самойленко, Сергій Іванович; Подпорінова, Олена Сергіївна; Ларінцева, Надія ВікторівнаДокумент Удосконалення біотехнологічного процесу культивування дріжджів Saccharomyces cerevisiae(Національний університет харчових технологій, 2018) Бєлих, Ірина Анатоліївна; Самойленко, Сергій Іванович; Маренич, К. П.; Яремінець, Надія Сергіївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна