Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
6 результатів
Результати пошуку
Публікація Актуальність проблеми формування і розвитку логістичних систем при виробництві і реалізації насіння соняшника(Національний університет "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка", 2020) Шиян, Наталія Іванівна; Співак, І. В.Документ Комп'ютерно-інтегрована система керування лінією переробки насіння з отриманням рослинної олії(2023) Дзевочко, Альона Ігорівна; П'янов, Олександр ВолодимировичДокумент Pозpобкa тa оцiнкa мiжнapодної мapкeтингової стpaтeгiї пpосувaння товapу підприємства ПAТ "Кpeaтив" нa pинок Лaтвiї(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022) Болховецька, Ірина ЛеонідівнаУ статті розкрито особливості побудови стратегії просування продукції на зовнішніх ринках. Досліджено основні стратегії та інструменти просування продукції. Обґрунтовано алгоритм побудови стратегії просування товарів на зовнішні ринки. Проведено аналіз ринку агропромислової галузі України та розглянуто ринки на які вигідно поставляти продукцію для ПАТ "Кpeaтив". Pозглянуто чотиpи нaйпошиpeнiшi мeтоди, якi викоpистовують пpи pозpобцi гeнepaльних коштоpисiв витpaт нa комплeкс зaходiв систeми маркетингових комунiкaцiй. Висвітлено особливості процесу просування продукції за рахунок власних можливостей підприємства. Pозглянуто змiну peнтaбeльностi пpодaжiв пiсля впpовaджeння пpопоновaної стpaтeгiї тa влaснe eфeкт тa eфeктивнiсть вiд її peaлiзaцiї. Pозpоблeно мiжнapодну стpaтeгiю пpосувaння пpодукцiї ПAТ "Кpeaтив" нa pинок Лaтвiї. Виходячи з сучaсних умов i бepучи до увaги устaлeну систeму pоботи компaнiї, пpи pозpобцi стpaтeгiї булa вpaховaнa схильнiсть кepiвництвa ПAТ мiнiмiзувaти витpaти нa мapкeтинг тa стaндapтизувaти peклaмну концeпцiю. стpaтeгiя pозбитa нa п'ять чiтко окpeслeних у чaсi eтaпiв, кожeн з яких мaє влaсну мeту, зaвдaння, мeтодику, що зaстосовувaтимeться пiд чaс його peaлiзaцiї тa piзнi очiкувaнi peзультaти.Документ Застосування на інтегральному тракторі ХТЗ-16131 механізму повороту задніх коліс(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019) Краснокутський, Володимир Миколайович; Ткачов, Вячеслав Юрійович; Вільний, Д. В.Документ Антикризове управління підприємствами агропродовольчої сфери на прикладі м'ясопереробних підприємств(Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2019) Угрімова, Ірина Володимирівна; Старинець, О. Г.Вступ. В статті розглядається стан агропромислової сфери в часті м’ясопереробної промисловості. В результаті дослідження діяльності м’ясопереробних підприємств виявлено проблему і відкрито питання розбалансованості взаємовідносин між виробниками та переробниками м’ясної сировини. Значний відбиток на незадовільній структурі ринку м’яса має недостатня кількість вирощування ВРХ (корів). Потреба в антикризових заходах змусила державні органи розробити план, який є недостатнім для повної ліквідації проблеми та стимулювання приватних господарств для більшого виробництва ВРХ. Метою даної статті є дослідження стану та розвитку в сфері м’ясопереробної промисловості України за період 1990-2018 рр. та визначення можливих тенденцій при умові застосування превентивних антикризових заходів. Методологія дослідження. Використання методів статистичного узагальнення, порівняння, аналізу структури та динаміки. Результати. Надано аналіз структури ринку виробництва м’яса в Україні. Визначено залежність м’ясопереробної галузі України від імпортної сировини. Розглянуто причини сировинного дефіциту для м’ясопереробної галузі України. Здійснено аналіз тенденцій виробництва м’яса в державі. Визначено ключові проблеми розвитку ринку виробництва м’яса. Розглянуто динаміку експорту та імпорту м’яса та м’ясних продуктів. Надано динаміку поголів’я худоби в Україні з 1990 по 2018 рік за структурою. Проведено аналіз динаміки кількості поголів’я тваринництва за типами господарств. Визначена нерентабельність утримання великої рогатої худоби приватними господарствами населення, що вимагає реалізації державної підтримки. Висновки. Запропоновано заходи підтримки державою функціонування м’ясопереробної галузі: збільшення мита на імпорт м’ясної продукції та введення квот, державна підтримка у сфері організації об’єднання підприємств у формі кооперативів. Підприємствам доцільно розширювати власну сировинну базу, освоювати нові ринки збуту та впроваджувати сучасні енергозберігаючі технології та технології комплексної переробки сировини.Документ Логістичні технології керування матеріально-технічними ресурсами сільскогосподарського підприємства(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2011) Карпенко, Вячеслав Васильович