Кафедри
Постійне посилання на розділhttps://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/35393
Переглянути
7 результатів
Результати пошуку
Документ Особливості експертного дослідження хлібобулочних виробів при виявленні економічних правопорушень(Одеська державна академія харчових технологій, 2014) Петрова, Ірина Анатоліївна; Кричковська, Лідія ВасилівнаУ статті визначено особливості проведення експертних досліджень хліба та хлібобулочних виробівдля виявлення джерел можливих порушень і попередження економічних злочинів, представлено аналізспособів фальсифікації хліба та хлібобулочних виробів у технологічному процесі виробництва, шляхивиявлення та попередження подібних правопорушень, які дозволяють виробникам отримати додатковіприбутки, а споживачам приносять збитки та загрожують погіршенням здоров’я.Документ Нові барвники для моторних палив(Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021) Троценко, Олександр Володимирович; Григоров, Андрій БорисовичДокумент Особливості експертного дослідження сирів при розкритті економічних правопорушень(Одеська національна академія харчових технологій, 2014) Петрова, Ірина Анатоліївна; Петров, Сергій ОлександровичУ роботі констатовано, що експертиза споживчих властивостей сирів означає перевірку відповідності товарних властивостей продукту існуючим державним стандартам та технічним умовам. Під час експертного дослідження якості сирів визначають органолептичні, фізико-хімічні там мікробіологічні показники, проводять бальну оцінку. Акцентовано увагу тому, що зміни якості можуть бути пов`язані: з технологією виробництва та якістю сировини, пакуванням та зберіганням, транспортуванням та способами реалізації.Документ Аудит фінансової звітності, його сутність та значення(НТУ "ХПІ", 2014) Квіткіна, Альона Юріївна; Побережна, Наталія МиколаївнаВ статті розкрито роль аудиту фінансової звітності як гаранта достовірності показників фінансової звітності сучасного підприємства. Визначено мету та сутність аудиту відповідно до міжнародних стандартів, надано характеристику його основних етапів: планування, вивчення, оцінювання, встановлення достовірності та звітування. З'ясовано риси схожості та відмінності між поняттям "викривлення", "спотворення" та "фальсифікація" фінансової звітності. Доведено необхідність підвищення уваги до рівня якості аудиту звітності сучасного підприємства.Документ Методологія виявлення домішки курячого жиру у соняшниковій олії(Технологический центр, 2015) Кіщенко, Володимир Анатолійович; Левчук, Ірина Володимирівна; Голубець, Ольга Валеріївна; Тимченко, Валентина Кузьмівна; Куниця, Катерина ВікторівнаУ статті представлено результати дослідження щодо можливості використання методів визначення жирнокислотного, ацилгліцеринового і складу стеринової фракції для виявлення фальсифікації соняшникової олії курячим жиром. Показано, що основним методом виявлення фальсифікації є метод визначення складу стеринової фракції, який дозволяє виявити навіть 0,5 % сторонньої домішки тваринного походження, а додатковим — метод визначення індивідуального ацилгліцеринового складу.Документ Проблеми фальсифікації фінансової звітності(НТУ "ХПІ", 2012) Кузьменко, Леонід Володимирович; Костіна, А. О.Документ Викладачі вищих навчальних закладів Харкова – фігуранти сфабрикованої справи «Українсько-російського фашистського блоку»(НТУ "ХПІ", 2011) Ігнатьєва, Алла ОлександрівнаСтаття присвячена одному із малодосліджених сюжетів із історії репресивної практики радянської влади першої половини 1930-х рр. – справі «Українсько-російського фашистського блоку». Аналізуються матеріали справи, хід слідства, звинувачення, що були пред'явлені викладачам вищих навчальних закладів Харкова – уявним членам контрреволюційної організації.